Werken bij DHS

Werken bij DHS? Bekijk onze vacatures!

Vacature Accountmanager

Ter versterking van ons DHS team zijn wij op zoek naar een Accountmanager. Ben jij een gedreven, enthousiaste Accountmanager met een luisterend oor? Ben jij in staat om strategisch mee te denken over de datastromen van de klant en hieruit kansen te realiseren? Voel je je als een vis in het water in een dynamische […]

Vacature Senior Consultant Microsoft Office 365 & SharePoint

Ter versterking van ons DHS team zijn wij op zoek naar een Senior Consultant Microsoft Office 365SharePoint. Ben jij een gedreven en resultaatgerichte Senior Microsoft specialist met Terriër-mentaliteit? Word jij enthousiast om werkzaam te zijn in een dynamische ICT-omgeving? Staan innovatie, uitdaging en klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Dan ben jij dé persoon die […]

Vacature Consultant Virtualisatie & Cloud

Ter versterking van ons DHS team zijn wij op zoek naar een Consultant met specialisatie in Virtualisatie. Ben jij een enthousiaste en resultaatgerichte Virtualisatie en Cloud specialist? Zie jij uitdaging in het verder uitbouwen van onze nextCloud diensten? Staan innovatie, service en klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Dan ben jij dé persoon die […]

Vacature Microsoft Consultant

Ter versterking van ons DHS team zijn wij op zoek naar een Consultant met specialisatie in Microsoft. Ben jij een gedreven en resultaatgerichte Microsoft specialist? Word jij enthousiast om werkzaam te zijn in een dynamische ICT-omgeving? Staan innovatie, service en klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Dan ben jij dé persoon die wij graag […]

Vacature ICT beheerder

Ben jij een gepassioneerde ICT beheerder en lijkt het je leuk om binnen diverse dynamische ICT omgevingen werkzaam te zijn? Staan servicegerichtheid en klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij naar jou!

Vacature junior Technisch IT Consultant

Ben jij een enthousiaste, communicatieve net afgestudeerde HBO-er richting ICT? Lijkt het je leuk om binnen diverse dynamische (cloud) ICT omgevingen werkzaam te zijn? Staan innovatie en klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij naar jou voor onze vacature starter technisch IT consultant!

Vacature Network engineer

Ben jij een enthousiaste en gedreven Network engineer en lijkt het je leuk om binnen diverse dynamische ICT omgevingen werkzaam te zijn? Staan servicegerichtheid en klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij naar jou!

Vacature servicedesk medewerker

Ben jij een geïnspireerde ICT ’er en lijkt het je leuk om binnen diverse dynamische ICT omgevingen werkzaam te zijn? Staan servicegerichtheid en klantvriendelijkheid bij jou hoog in het vaandel? Dan zoeken wij naar jou!

Leren bij

DHS is een innovatief ICT-bedrijf. Daarom investeren wij graag in een nieuwe generatie ICT’ers. Wil je weten of werken in de ICT-sector iets voor jou is? Lees meer over de stagemogelijkheden bij DHS.

Open sollicitatie

DHS is voortdurend op zoek naar enthousiaste en gedreven collega’s. Mensen met de juiste kennis en achtergrond zijn altijd welkom!