Referenties

Als elke seconde telt!

Goede ambulancezorg redt mensenlevens. Om de patiënt direct de beste zorg te kunnen bieden, is veel geavanceerde apparatuur nodig. En het is belangrijk dat ambulancemedewerkers beschikken over goede ICT-voorzieningen. Alleen dan kunnen zij hun job goed doen. RAV Brabant Midden West Noord (RAV), de grootste ambulancedienst van Nederland, zoekt altijd naar oplossingen om stabiliteit en […]

De basis voor groei staat centraal bij IBN, in zowel het sociaal ondernemen als de verbeterde mobiele connectiviteit!

Gezien de diversiteit aan bedrijfslocaties en -processen binnen IBN, is het leveren van uniforme en beheersbare ICT-diensten altijd een uitdaging. Deze unieke locaties zorgen voor uitdagingen in het voorzien van een stabiel en volledig dekkend Wireless-netwerk. Met de kracht van next-Wireless is er een passende oplossing gecreëerd die voldoet aan alle wensen en eisen van IBN.

SK FireSafety Group richt in enkele minuten werkplekken in

“Met een minimale inspanning richten we nu een werkplek in binnen maximaal 15 minuten” De werkplek beheerlast was op het hoofdkantoor van de SK FireSafety Group uit Breda door diverse overnames toegenomen. Centralisatie van ICT én het inzetten van een Workspace Management oplossing hebben de beheertijd van werkplekken drastisch verlaagd. Core business van SK FireSafety […]

Scheepvaartmuseum reduceert inlogtijden en energieverbruik

Het Scheepvaartmuseum had dringend een andere flexibele remote desktop oplossing nodig tegen een zo laag mogelijke prijs. Het nieuwe systeem moest een optimale werkomgeving creëren, zodat medewerkers veel sneller, met ieder apparaat en op iedere plek aan de slag kunnen gaan. Tegelijkertijd was het doel het energieverbruik te matigen, om te voldoen aan de richtlijnen voor MVO.

Rodus naar de cloud met nextCloud

“Het samen werken ging heel prettig, en zeker ook erg flexibel. De nextBeheer professionals luisterden naar waar we behoefte aan hadden en filterde op een goede wijze de ‘nice of need to haves’ er uit. Gezamenlijk bekeken we wat de goede oplossingsrichting was”

Reorganisatie bij Dedicon

“DHS staat bij ons en in de markt bekend als een zeer ervaren, betrouwbare kennispartij. Ze beschikken over nauwe banden met de betrokken fabrikanten, wat ons gewoon een extra goed gevoel én zekerheid biedt”

Unified Storage voor BCT

“De performance van de virtuele machines is enorm genomen en het beheer van de omgeving is veel eenvoudiger en minder intensief. Van advies tot implementatie, DHS heeft alles voor ons tot in de puntjes geregeld”

VDI bij Gemeente Vlaardingen

“Het was prettig samenwerken met DHS. Ze begrepen precies wat onze problemen waren en zochten samen met ons naar de optimale oplossing. Gebruikers hebben nu toegang tot dezelfde desktop vanuit thuis of iedere werkplek op kantoor”