Partner overzicht

Appixoft – Scense

DHS is Certified Premium Appixoft partner. Appixoft levert de Scense workspace oplossing. Gedistribueerde desktopomgevingen worden eenvoudig beheersbaar en biedt werkplekken op maat.

APC

Wie heeft er tijd om zich zorgen te maken over productie-onderbreking door downtime van de ICT-infrastructuur? DHS Informatisering implementeert al jarenlang tot volle tevredenheid APC stroombeveiligingsproducten.

Dell partner Nederland

DHS heeft hoogstaande kennis van Dell storage-, server- en werkplek oplossingen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

EMC

Sinds jaar en dag zijn wij uw betrouwbare partner voor EMC’s storage & backup oplossingen in Nederland. Onze specialisten beschikken over hoogstaande EMC kennis. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

HP

HP produceert onder meer ook kwaliteits servers en net­werk­com­po­nen­ten die wij met grote regelmaat implenteren bij onze relaties.

Huawei

Enterprise server, storage en networking oplossingen gebaseerd op de nieuwste technologie met bewezen beschikbaarheid en efficiëntie waar iedere organisatie van kan profiteren. Ontdek de wereld van Huawei!

Microsoft

Microsoft heeft geen introductie nodig. Al vanaf het moment dat de eerste PC’s op de markt verschenen, in de tweede helft van de jaren 80 levert DHS software-producten van dit bedrijf.

Veeam

Veeam is marktleider is op het gebied van backup & uitwijkoplossingen voor virtuele omgevingen in Nederland. Als Veeam specialist adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie.

VMware

VMware, van oudsher hét toonaangevende bedrijf op het gebied van virtualisatiesoftware, stimuleert organisaties om te innoveren en te groeien door hun IT-activiteiten te stroomlijnen en kosten te verlagen.