ICT-oplossingen

Altijd de werkplek die bij je past!

Wij kijken naar wat bij uw bedrijfsomgeving past. Of het nu een cloud- of een traditionele oplossing is: wij investeren voortdurend in de laatste kennis en techniek én daar plukt u de vruchten van. Zo staan wij ook in de toekomst garant voor vernieuwende en vooruitstrevende ICT-oplossingen die aansluiten bij uw bedrijfsambities. Onze oplossingen concentreren zich op virtualisatie, storage, security, cloud en beheer.

Werkplekbeheer

Als ICT Manager of beheerder heeft u het al druk genoeg met de dagelijkse gang van zaken om de gebruikers en directie in uw organisatie te ondersteunen en tevreden te houden. Gelukkig zijn er werkplekbeheer oplossingen voorhanden die uw beheer makkelijker maken en beheer(s)baar houden.

nextCloud

Naar de cloud? nextCloud is uw bedrijfseigen cloudomgeving. Uw ICT omgeving is overal en altijd op 1 plek beschikbaar. Uw bestaande (on-premise) ICT infrastructuur wordt verbonden met (nieuwe) cloud toepassingen. Kortom direct en overal toegang tot uw volledige unieke ICT omgeving.

Virtualisatie-oplossingen

U wilt dat uw medewerkers altijd en overal veilig kunnen werken? Virtualisatie maakt dit mogelijk. Door virtualisatie oplossingen zoals werkplek- en server virtualisatie realiseert u kostenbesparingen én maakt u tegelijkertijd efficiënt en optimaal gebruik van uw ICT. Dat klinkt als muziek in de oren toch?

Slimmer en sneller werken

U wilt dat uw medewerkers altijd en overal kunnen werken en vanaf ieder gewenst apparaat. Maar hoe regelt u dat? Hoe zorgt u ervoor dat men ook veilig werkt zodat uw gegevens niet op straat komen te liggen? Onze ICT-professionals zorgen ervoor dat u de werkplek krijgt die bij uw organisatie past.

Datacentervirtualisatie

Datacenter- oftewel servervirtualisatie maakt het mogelijk om software, onafhankelijk van de hardware, te laten functioneren. Gelijktijdig dalen de kosten voor aanschaf en onderhoud van uw hardware en software. Met virtualisatie krijgt u een flexibele werkomgeving en heeft u een schaalbaar serverpark.

Storage-oplossingen

Het kiezen van een passende storage-oplossing is moeilijk. Vaak zijn uw eisen en wensen vooraf nog niet goed in beeld. Met als gevolg dat u of teveel of te weinig opslag capaciteit inkoopt. Zonde! Analyseer en meet vooraf met DHS uw huidige omgeving, zo krijgt u de storage-oplossing die bij u past.

ICT security-oplossingen

U wilt toch niet dat vertrouwelijke bedrijfsgegevens voor iedereen toegankelijk zijn? Hoe voorkomt u dat virussen vat krijgen op uw netwerk? Hoe voorkomt u dat data gestolen wordt via USB-sticks? Hoe voorkomt u dat u geen toegang meer heeft tot uw programma’s?