Diensten

Gemak

24/7 staan onze medewerkers voor u klaar, zo bent u ervan verzekerd dat uw processen niet in gevaar komen. Daarnaast kunt u zelf uw ICT oplossingen testen in ons democenter of direct in uw eigen werkomgeving. Zo weet u vooraf of u de juiste keuze maakt. Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons voorop, wij werken alleen met gerenommeerde en in de praktijk geteste merken.

Microsoft Office 365

Samenwerken is nog nooit zo eenvoudig geweest als met Office 365. Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot uw e-mail, agenda’s, documenten en contactpersonen. De gebruikerservaring is overal gelijk; waar, wanneer of op welk device u ook werkt. Het enige wat u nodig heeft is een internetverbinding.

nextWireless

Draadloos werken: het is dé standaard van vandaag. Met alle mobiele devices binnen een organisatie is een optimaal presterend draadloos netwerk simpelweg onmisbaar. Toch blijkt wifi nog vaak een bron van ergernis en kopzorgen te zijn. Samenwerken met DHS voorkomt dit

nextBeheer

Onze nextBeheer professionals zijn gewend om dagelijks met verschillende complexe ICT omgevingen te werken, ook die van u. Het snel oplossen van eindgebruikers vragen behoort tot onze taken, zo heeft u tevreden collega’s. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw ICT altijd up and running is waardoor uw organisatie zich kan richten op haar eigen primaire processen.

Onze cloudmakelaar maakt uw cloud overzichtelijk en beheerbaar

U heeft al een aantal diensten in de cloud van verschillende aanbieders. Maar hoe houdt u het overzicht hierop? Wie belt u als er wat mis gaat? En hoe houdt u het beheerbaar? Het antwoord hierop is het inzetten van een cloud makelaar! Onze nextCloud makelaar brengt uw bestaande cloud diensten en bestaande ICT architectuur samen in één veilig en overzichtelijk te beheren platform.

Onze cloud architect voor uw volledig cloudstrategie

Innoverende organisaties kunnen niet meer zonder allerlei apps en het web. Wilt u uw cloud omgeving uitbreiden of efficiënter inrichten? Een lange termijn strategie ontwikkelen voor uw ICT omgeving? Hoe transformeer je je huidige ICT infrastructuur naar de cloud? Maak kennis met onze nextCloud architect. Dé ICT professional die uw volledige cloud strategie opstelt en overziet.

Probeer het zelf, test ICT-techniek eerst

Hoe weet u nu of de geboden oplossing ook écht in uw situatie en met uw applicaties gaat werken? Om ICT techniek te testen moet u hard- en software aanschaffen én in uw ICT-omgeving integreren en activeren. U neemt nog steeds een flink risico en maakt misschien overbodige kosten. Voorkom dit door de oplossing te testen bij DHS of op uw eigen locatie met de Flightcase.

ICT-detachering

Heeft u onderbezetting tijdens vakantie periodes op uw ICT afdeling? Of wilt u tijdelijk extra ondersteuning bij een ICT project? Kortom, heeft u behoefte aan extra handjes? De DHS professionals beschikken over up-to-date ICT kennis en ruime werkervaring met eenvoudigere- en complexe ICT omgevingen, ook die van u. Ze staan voor u klaar om u van dienst te zijn bij elk ICT vraagstuk.

ICT-lease

U wilt nieuwe hardware of software aanschaffen maar uw ICT budget laat het niet toe? Dan kan ICT lease u uitkomst brengen. Benieuwd wat de maandelijkse kosten voor ICT lease voor u bedraagt? Maak dan gebruik van onze online leasecalculator en bereken vrijblijvend uw maandbedrag.

ICT-advies

Sluit de behoefte van uw organisatie nog wel aan op uw huidige ICT omgeving? Ziet u dat (con)collega’s met allerlei nieuwe ICT toepassingen werken? Realiseert u zich dat u uw ICT middelen slimmer kunt benutten dan u nu doet? Dan is het interessant om te sparren met een ervaren ICT adviseur. Iemand die u kort en in duidelijke taal uw mogelijkheden, kansen & valkuilen toelicht.

ICT-health check

Hoe gezond is uw ICT-infrastructuur? Ontwikkelingen in de ICT gaan snel en uw organisatie stelt steeds hogere eisen aan ICT. Sluit uw ICT-infrastructuur nog wel voldoende aan bij de wensen van uw gebruikers? Het is zinvol om geregeld de gezondheid te meten van uw ICT-infrastructuur. Op die manier heeft u een actueel overzicht en kunt u gegronde beslissingen nemen.

ICT-projecten

Stel u heeft gekozen voor een nieuwe ICT oplossing. En dan? Hoe zorgt u ervoor dat de gekozen oplossing goed wordt geïmplementeerd in uw organisatie? Hoe zorgt u ervoor dat de medewerkers hiervan geen hinder ondervinden? Een verandering in een organisatie, vooral op het gebied van ICT, vraagt specifieke kennis. Is deze kennis wel voldoende in uw organisatie aanwezig?