Contact

DHS
Kanaalstraat 12b
5347 KM OSS

Klik op bovenstaande Google Maps kaart om direct uw route in te geven.

Route met de auto

Vanuit richting Eindhoven Volg de A50 vanuit de richting Eindhoven. U neemt de afslag “Oss”. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor, richting Oss. Hierna de route Oss volgen.

Vanuit richting Nijmegen Volg de A50 vanuit de richting Nijmegen. U neemt de afslag “Oss Oost ” (afrit 16). Onderaan de afslag (bij de verkeerslichten) gaat u richting Oss/Megen. Hierna de route Oss volgen.

Vanuit richting ‘s-Hertogenbosch Volg de A59 vanuit de richting ‘s-Hertogenbosch. U neem de afslag “Oss Oost” (afrit 16). Rijd de rotonde op en neem de 2e afslag. Bij de stoplichten, slaat u linksaf richting Oss. Bij de volgende stoplichten gaat u rechtdoor. Hierna de route Oss via de N329 volgen.

Route Oss Blijft u de N329 geruime tijd volgen waarbij u een spoorwegtunnel doorgaat. Bij de verkeerslichten gaat u linksaf. Na ongeveer twee kilometer ziet u aan de rechterkant het pand Dome-X waar wij met DHS gevestigd zijn. Volg de oprit naar de parkeergelegenheid naast het pand. De ingang is aan de voorzijde door de draaideuren.

Ik kom met het openbaar vervoer

Komt u met de trein naar Oss, dan adviseren wij u om gebruik te maken van een reguliere taxi of de zogenaamde zonetaxi vanaf station Oss. De zonetaxi is een goedkopere variant van een reguliere taxi en kost ca. € 9,-. Let op, de zonetaxi dient u vooraf te reserveren via zonetaxi NS. Er is helaas geen busvervoer naar industrieterrein Elzenburg.

Direct contact met een medewerker?

Wij staan u graag telefonisch te woord voor meer informatie of het maken van een afspraak. Of vul het contactformulier onder aan deze pagina in. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 – 17.00 uur. 

T: 0412 – 653 800
E: info@dhs.nl

Customer Relationsdesk

De medewerkers van onze Customer Relationsdesk staan voor u klaar voor al uw vragen over storingen, producten, diensten, prijzen, levertijden, offertes en het maken van een afspraak met een van onze accountmanagers. De Customer Relationsdesk is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

Linda Verstegen

Linda Verstegen

Amy van Santvoort

Amy van Santvoort

Sabrina de Jager

Sandra van Niftrik

Licentiedesk

De DHS Licentiedesk is het directe contactpunt voor het beheer van uw software licentie-overeenkomsten, hardware-onderhoudscontracten en nextBeheer overeenkomsten. De licentiedesk is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

Christa Peeters-Mallo | EMC - nextBeheer contracten

Servicedesk

De servicedesk is uw directe aanspreekpunt voor het telefonisch of per e-mail aanmelden van storingen en vragen van technische aard. De servicedesk is bereikbaar op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.

nextBeheer klanten met een passende service-overeenkomst kunnen ook buiten deze (kantoor)uren contact opnemen. Relaties met een service-overeenkomst hebben ook nog de mogelijkheid om direct in ons ser­vi­ce­desk­sys­teem tickets aan te maken.

T: 0412 – 653 888
E: servicedesk@dhs.nl

Rob Verkerk

Martijn Eijsvogels

Mark van Dongen

Hilco Faasen

Eloy Broeksteeg

Maarten Mol

Maarten Mol

Project & planning

De DHS projectdesk is het centrale aanspreekpunt voor vragen over de voortgang van projecten en is bereikbaar op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur.

Piet Heurkens | Planning

Marketing & Communicatie

De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor alle zaken rondom in- en externe communicatie en marketing gerelateerde zaken. Bel of mail daarom gerust voor vragen of opmerkingen met betrekking tot de website, nieuwsbrieven, advertenties, persberichten en/of beurzen. De afdeling Marketing & Communicatie is op maandag, dinsdag en vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

Sander van der Post

Accountmanagement

Onze accountmanagers staan voor u klaar voor al uw vragen over oplossingen, diensten en offertes. Ze komen graag bij u op de koffie om onze dienstverlening toe te lichten. Ze zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

T: 0412-653 810
E: Salesdesk@dhs.nl

Anton van der Wielen

Remon Mars

Ik wil graag contact